Nuorten Turvasatama

Nuorten Turvasatama 2.0 tarjoaa turvallisen, vertaisuuteen perustuvan yhteisön

Nuorten Turvasatama on turvallinen paikka yhteiselle hauskanpidolle, kaikenlaiselle mukavalle tekemiselle ja asialliselle keskustelulle lastensuojelupalveluiden piirissä oleville tai olleille 13-29 -vuotiaille nuorille. Kyseessä on Auta Lasta ry:n Veturointi-toiminnan, Pesäpuu ry:n ja Osallisuuden aika ry:n ylläpitämä discord-serveri, jonka tavoitteena on tarjota nuorille turvallinen ja vertaisuuteen perustuva yhteisö. Nuorten Turvasatamaan osallistuminen on ilmaista ja onnistuu sekä puhelimella että tietokoneella.

Discordissa järjestetään viikoittain erilaista yhteistä tekemistä, johon voi osallistua joko kirjoittamalla tai puhumalla itselleen sopivana ajankohtana. Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa itse toteuttavan tekemisen sisältöön.

Järjestöt haluavat yhdessä toimimalla tarjota lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuollossa oleville nuorille, sijaissisaruksille ja sijoitettujen lasten kotiin jääneille sisaruksille turvallisen paikan yhdessä oloon ja yhteiseen tekemiseen. Toivomme, että nuorten osallistuminen serverin toimintaan ei jäisi kiinni siitä, etteivät he ole saaneet tietoa sen olemassaolosta, ja toivommekin ammattilaisten aktiivisesti kertovan palvelusta nuorille. Välitäthän tietoa nuorille ja tsekatkaa vaikka yhdessä, miten palvelimelle pääsee liittymään.

Linkki Nuorten Turvasatamaan

Ohjevideo discordiin liittymisestä ja mukaan tulemisesta

Lisätietoja antaa:

Anniina Heiskanen, ylläpitäjä-asiantuntija

+358 44 9016 720 anniina.heiskanen(at)autalasta.fi 


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/veturoin/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373