Tapahtumat

Oulun Veturointi-toiminta järjestää Höntsäillään porukalla -projektin köysiseikkailun Seikkailupuisto Huikiassa to 20.8.2020 klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan 13.8.2020. mennessä tästä.

Esite Höntsäillään porukalla -projektin köysirataseikkailusta Seikkailupuisto Huikiassa. Tapahtuma järjestetään 20.8.2020 klo 18-20.  
Puistossa liikutaan erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla turvavarusteissa
vaijereiden varassa.
Höntsäillään porukalla Seikkailupuisto Huikiassa!

Oulun Veturointi-toiminta järjestää 22.8.2020 TunneKuva- ja sanataidepajan Tyttöjen Talon tiloissa klo 11-17. Ilmoittaudu mukaan 17.8. mennessä tästä

Veturointi-toiminnan TunneKuva- ja sanataidepajan esite.
TunneKuvaa ja sanataidetta!

Veturointi-toiminta järjestää kesäpiknikkejä Turussa ja Oulussa keskiviikkoisin 17.6.2020 alkaen. Tulethan mukaan vain terveenä! Huom! Sääväraus: Emme pidä piknikkiä sateisella säällä.

Veturointi toivoo kutsuja vierailuille!
KUTSU MEIDÄT KYLÄÄN!

Veturoinnin ryhmätoiminnot ovat olleet tauolla. Kesäkuun alusta alkaen alamme järjestämään taas toimintaa huomioiden ohjeistukset ja suosien ulkona tapahtuvia toimintoja. Pysy kuulolla.


TULE MUKAAN VETUROINTI-CHATTIIN
https://tukinet.net/teemat/veturointi-chat/ryhmachatit/
Mitä? Aloitamme Veturoinnin oman VETUROINTI-chatin Tukinetin kautta. Keskustelun teemat voivat liittyä esimerkiksi lastensuojelukokemuksiin, itsenäistymiseen, arkeen, vapaa-aikaan, ihmissuhteisiin, opiskeluun tai tulevaisuuden haaveisiin. Chatissä on mukana Veturointi-toiminnan työntekijöitä, joilla on omaa kokemusta lastensuojelusta.

Kenelle? VETUROINTI-Chat on tarkoitettu (n.15-25-v) nuorille, joita lastensuojelu koskettaa jollain tavalla. Oletko itse sijoitettu, jälkihuollossa tai liittyykö lastensuojelu jotenkin itsesi tai läheisesi elämään? Tai haluaisitko muuten tietää lisää lastensuojelusta? Haluaisitko jutella muiden nuorten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia?

Milloin? VETUROINTI-chat on auki arkisin maanantaisin klo 17-19
ja torstaisin klo 12-14
Ensimmäinen chat on 30.3.2020 klo 17-19

VETUROINTI-CHAT on auki maanantaisin kello 17-19 ja torstaisin kello 12-14. Ensimmäinen chat on maanantaina 30.3.2020 kello 17-19.  Chattiin pääset osoitteesta: https://tukinet.net/teemat/veturointi-chat/ryhmachatit/
Veturointi-chat alkaa 30.3.2020

MENNEET TAPAHTUMAT:

Oulun Veturointi-toiminta ja Hyvän mielen talon Mielipaletti järjestävät yhdessä Life Skills -elämänhallintataitojen työpajasarjan  17.2.-16.3.2020 Oulussa. Voit ilmoittautua mukaan Niina Jääskeläiselle: niina.jaaskelainen@autalasta.fi, 044 5629802. Voit ilmoittautua kaikille kerroille tai poimia sua kiinnostavat kerrat, joihin osallistut. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliosi. Tarkemmat kokoontumispaikat ilmoitetaan mukaan ilmoittautuneille!

Life Skills -työpajojen esite

Veturointi-valmennus alkaa Tammikuussa. Ilmoittaudu mukaanhttp://www.veturointi.fi/mukaan-veturiksi/

Veturointi-valmennus starttaa tammikuussa Turussa. Ilmoittaudu mukaan http://www.veturointi.fi/mukaan-veturiksi/
Veturointi-valmennus starttaa tammikuussa Turussa. Ilmoittaudu mukaan.Care Day´n suunnittelu on lähtenyt liikkeellä sekä Pohjois-Pohjanmaalla että Varsinais-Suomessa. Vielä pääset mukaan toteuttamaan ja ideoimaan päivää. Lisätietoja paikalliskoordinaattoreilta sekä osoitteesta www.pesapuu.fi/careday


Turun Veturointi järjestää yhdessä Pesäpuu ry:n, Osallisuuden aika ry:n, Nuorten Ystävien Turun avopalveluiden, Perhekuntoutuskeskus Lausteen ja Turun kaupungin jälkihuollon kanssa Jälkihuoltoseminaarin. u

Sosiaalialan ammattilainen, tervetuloa yhdessä nuorten kokemusasiantuntijoiden kanssa pohtimaan, millaista olisi unelmien jälkihuolto. Iltapäivä rakentuu yhteiselle työskentelylle, joten mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.. Ole siis nopea ja ilmoittaudu !

Unelmien jälkihuolto -seminaari sosiaalialan ammattilaisille Maanantaina 16.12.2019 klo 12-16 Turun Tyttöjen talolla. Sosiaalialan ammattilaiset kutsutaan yhteistyöskentelemään nuorten kanssa teemasta Unelmien jälkihuolto. Tilaisuus on maksuton ja ilmoittautua voit osoitteessa www.osallisuudenaika.fi/tapahtumat


Oulun Veturointi ja Pulinaa päihteistä-seminaari.


Veturointi on mukana Kokemus asiantuntijuutena -seminaarissa.

Kokemusasiantuntijat ovat tulleet mukaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Mutta mitä kokemusasiantuntijana oleminen oikeastaan tarkoittaa? 🤔Tervetuloa Kokemus asiantuntijuutena -seminaariin!

Tilaisuudessa eriarvoisuutta vähentävän Kaikille eväät elämään -avustusohjelman hankkeiden kokemusasiantuntijat kertovat itse asiantuntijuudestaan sekä siitä, mitä se merkitsee ja miten kokemusasiantuntijuus toteutuu eettisesti. Tämän lisäksi luvassa on työryhmiä, joissa osallistujat pääsevät työskentelemään jonkin keskeisen kokemusasiantuntijuuteen liittyvän teeman parissa. Työryhmiä toteuttamassa on Kaikille eväät elämään -avustusohjelman hankkeiden lisäksi Pääkaupunkiseudun omaishoitajat ry.

Päivän yleisöluennot streamataan.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti sosiaalialan ammattilaisille ja esimiehille sekä kuntien päätöksentekijöille. Osallistuminen on maksutonta ja sisältää lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

Osallistumispaikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan tilaisuuteen 3.11.2019 mennessähttps://www.lskl.fi/tapahtumat/kokemus-asiantuntijuutena/

https://www.facebook.com/events/505476003587629/


Oulun Veturointi on mukana järjestämässä nuorten Animaatiopajaa. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Animaatio-paja nuorille 12.11.-3.12.2019. Pääset tutustumaan ja toteuttamaan animaatioita käyttäen erilaisia tekniikoita. Animaatiopaja kokoontuu marras- joulukuussa tiistaisin Kulttuurivoimalan Veturitallilla. Lisätietoja kurssin ohjaajajalta puhelu/txt/whatsApp 0401842111/Sami


.

.

Oulun Veturointi järjestää valmennuksen syksyllä 2019. Ilmoittaudu mukaan ja lue lisää Veturointina toimimisesta täältä.


Lisätietoa Valmennuksesta


Turun Veturointi mukana Nuorten Ystävien järjestämässä seminaarissa:
Pienillä teoilla merkityksellisiä kohtaamisia – dialogisuus, osallisuus ja hyvä kohtelu 30.10.2019.

Veturi-valmennus starttaa Oulussa lokakuussa 2019. Veturointi sopii sinulle, jos - olet noin 19-29-vuotias, asut Oulun seudulla ja sinulla on kokemusta lastensuojelusta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa http://www.veturointi.fi/mukaan-veturiksi/

Turun Veturointi mukana Mihi-messuilla perjantaina 27.9.2019. Ilmoittaudu mukaan +358 44 7700 556 . Tutustu lisää Mihin tarjoamiin mahdollisuuksiin täältä.


Kesäpiknik